Utbrändhet, stress, Smärta

Ansvarig läkare Dr Björn Bragée

  
  

Välkommen hit

Välkommen till den här hemsidan! Här är det kroppens, och främst nervsystemets, svårigheter att reglera starka spänningar som står i centrum. Patienter och behandlare ska kunna hitta de bästa nya rönen, behandlingarna och övningarna här.      

Annonser

Forskningspatient.se

    

Vet du att du kan delta som patient i klinisk forskning. Vi har många sådana projekt där vi prövar nya läkemedel i samverkan med läkemedelsverk och etisk kommitté. Vi har en särskild hemsida, www.forskningspatient.se där man kan bli medlem och få fortlöpande information, oavsett var i Sverige man bor. Det görs omkring 300 sådana projekt i Sverige varje år.

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Nyheter idag

-

Nya Kommentarer

Adsense annons

HEALTH ON NET

Denna sida följer den oberoende stiftelsen Health On Nets regler och riktlinjer sedan 1999 och är godkänd av stiftelsen. Här är vårt certifikat

Detta är den enda oberoende granskningen av medicinska hemsidor, och ställer krav på kvalitet i innehåll, etik och medför återkommande granskningar. Här kan du följa granskningarna

This site subscribes to the Code of Conduct (HONcode) principles

juli 2004

Bröstkorgsbesvär.

Hej Dr. Björn ! Tack för svar !EKG Togs bägge ggr.var ok.I novemer gjorde jag gastroskopi och koloskopi,för jag hade magbesvär.(uppkördhet,gaser & osv.)Hade tydligen magsår,för jag fick en"magsårskur".Men tarmarna var ok.Det är väldigt svårt att gå till doktorn och säja att man tror att .... osv.Det finns ingen som har tid att lyssna mer än högst 5 min.Innan man går iväg så försöker man tänka ut vad man ska säja, men det funkar aldrig det finns ingen tid ....... Magundersökn.var inte hos samma läkare.Jag har sjukvårdsförsäkring ,och det var hos en annan läkare.

Tryck över bröstet m.m.

Hej igen ! Hoppas det fukar nu. Jag har 3 ggr i år drabbats av nån kontig värk i bröst ,arm ,nacke,hals ,allt på vä. sid. värken i bröstet var väldigt svår,kunde inte ta djupa andetag,det gjorde även ont när jag svalde, hostade ,och rapade.+ett tryck över bröstet,det kändes som någon stod på bröstkorgen,och vldigt ont i armen ,som sagt,skinnet var ömt Var hos doktorn de 2 första gångerna,fick antibiotika första gången pga högt crp.andra gången sa han att det var virus ! Nu gång 3 har jag inte varit hos doktorn. Vad kan detta vara.

Smärtor från nacke till fötter.

Har kontaktat er innan vet inte om det har kommit fram så jag gör ett nytt försök.Smärtan börjar vid nacken ner till skulderbladen ut i armarna smärta i armbågarn och ibland kramp i fingrarna. När jag får riktigt on mellan skulderna mitt på ryggraden går smärtan ut ibröstpartiet det har även hänt att det uppstår stickningar i arma och fingrarna. Är ofta trött men tvingar mig att hålla igång. Smärtan går ner till höftpartiet och den nedre delen av ryggen .Iblan när jag har suttit ner så låser sig i ljumsken vilket gör väldigt ont.

Följdfråga om hög sr.

Han är nu bra mycket bättre efter att ha fått voltarentabletter dom hade kollat sänkan en gång till samma dag då var den 70 jag fattar ingenting inga svar på proverna fortfarande väntar nu på en skiktröntgen av njurarna som inte blir förrän 040805 det finns något skräp i blodet som de säger vad kan detta vara, är det farligt att försöka arbeta lite han står inte ut att bara gå och vänta

Muskelvärk, hög sänka och rörelsebekymmer

Jag är så orolig för min man som har ont i musklerna i så gott som hela kroppen han är väldigt stel allra helst på morgonen och har svårt att komma i gång han går väldigt illa har svårt att få armarna över huvudet har också feber av och till sänkan är hög 110 så jag är jätteorolig för vad det kan vara och när inte läkaren hör av sig han är 66 år

Skillnad mellan olika Tramadol?

Jag har en whiplashskada efter en höghastighetsolycka 2001.Har varit hemma sedan dess.Jag går på varmbassängträning,sjukgymnastik vår och höst. Jag äter regelbundet Tradolan 50 mg och Alvedon Forte och Tryptizol.Sist jag hämtade ut mediciner på apoteket så bytte dom ut Tradolanet mot Tramadol Meda 50 mg. Jag har ätit de nya tabletterna sedan i onsdags och upplever ökad smärta.Först trodde jag att jag hade gjort något som gav mig ökad smärta,men det "gav sig aldrig". Jag har fortfarande ökad smärta i nacken och axlar/rygg + höft.

Axelsmärtor och diagnoser

f. o.m 95- 98 5 st op. ingrepp i båda axlarna pga överrörlighet. dvs t operation för att få en stabil axel led. Efter båda operationerna i båda axlarna, fick jag en sk. frosen shoulder. Axeln "bröts upp" i narkos. 2004 utredning i tranås med diagnoserna Myalgi + Entesopathi Generell smärta Skuldersjukdom status post op Efter operationerna har jag blivit bättre, men långt ifrån bra. höger axel har jag problem med eftersom den sitter i fel vinkel. Känner av min överrörlighet i fler leder som knä höfter. Min fråga är följande.

Sidor