Utbrändhet, stress, Smärta

Ansvarig läkare Dr Björn Bragée

  
  

Välkommen hit

Välkommen till den här hemsidan! Här är det kroppens, och främst nervsystemets, svårigheter att reglera starka spänningar som står i centrum. Patienter och behandlare ska kunna hitta de bästa nya rönen, behandlingarna och övningarna här.      

Annonser

Forskningspatient.se

    

Vet du att du kan delta som patient i klinisk forskning. Vi har många sådana projekt där vi prövar nya läkemedel i samverkan med läkemedelsverk och etisk kommitté. Vi har en särskild hemsida, www.forskningspatient.se där man kan bli medlem och få fortlöpande information, oavsett var i Sverige man bor. Det görs omkring 300 sådana projekt i Sverige varje år.

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Nyheter idag

-

Nya Kommentarer

Adsense annons

HEALTH ON NET

Denna sida följer den oberoende stiftelsen Health On Nets regler och riktlinjer sedan 1999 och är godkänd av stiftelsen. Här är vårt certifikat

Detta är den enda oberoende granskningen av medicinska hemsidor, och ställer krav på kvalitet i innehåll, etik och medför återkommande granskningar. Här kan du följa granskningarna

This site subscribes to the Code of Conduct (HONcode) principles

november 2004

Muntorrhet och fibromyalgi

Hej dr Bragee! en kort fråga, kan min muntorrhet,ha något samband med min ev. fibromyalgi? har varit torr i mun morgon middag kväll den senaste mån,skall på utredning hos en smärtläkare här i Västerås o få en korrekt diagnos hoppas jag, har även haft mer hyvudvärk än tidigare.

Ledbesvär, vioxx och utredning

Jag är en idag, (tidigare frisk) 59 årig man, som i slutet på mars månad i år plötsligt fick " ont i vänster tumme", i 2:a leden och i tumbasen. Det var en intensiv smärta som kom i de mest vardagliga situationer, som att lyfta en tallrik, hålla i en tidning, knyta skorna, ta av mig strumporna d v s i situationer där tumme /pekfinger skulle användas utan särskild kraftinsats. Det gjorde naturligtvis ont också om jag belastade mer. Ej trycköm och ej värk i vila.

Vitaminbrist, övervikt och sår.

Har antagligen haft bältros en gång,stämmer in på beskrivning,drabbades också av mola ,har gått på täta besök..fick av en läkare B12 o c-vitamin för svårläkta sår har mina sjukdomstillfällen något samband...nuvarande läkare skriver inte ut vitaminerna till mig,ksn inte förstå varför,har kraftig övervikt,dom har ej hittat fel på sköldkörteln.. Vad tror du?

Desperat situation

Hej! Jag har skrivit ett antal ggr nu,har gått igenom olika utredningar,har bara blivit sämre och jag saknar ännu diagnos(efter ett år).Jag vill fråga dig om råd angående en sak du skrev i smärtronden-22/11. Du skrev att man ej ska föreslå läkare angående undersökningar,men jag anser själv att man borde göra ytterligare utredning/undersökningar,eftersom jag blir sämre hela tiden,tex gastro-undersökning vid svår b-12 brist och även en sk muskelbiopsi(för att säkerställa diagnos)reumatiker anser att jag har lätt inflammation-pga högt tpk,men ej reumatism,eftersom sr var under 10.

När faller mitt öga ned?

Jag har blivit opererad för en mellanansiktsfraktur för tre veckor sedan, man fick ta ben från höften och sätta in under ögat(ögonbottenplatta) mitt öga sitter nu längre upp än det andra nu undrar jag hur lång tid det tar innan ögat kommer att sjunka ner i normalhöjd (ungefär).Tack på förhand från en f.d cyklist

Sidor