Utbrändhet, stress, Smärta

Ansvarig läkare Dr Björn Bragée

  
  

Välkommen hit

Välkommen till den här hemsidan! Här är det kroppens, och främst nervsystemets, svårigheter att reglera starka spänningar som står i centrum. Patienter och behandlare ska kunna hitta de bästa nya rönen, behandlingarna och övningarna här.      

Annonser

Forskningspatient.se

    

Vet du att du kan delta som patient i klinisk forskning. Vi har många sådana projekt där vi prövar nya läkemedel i samverkan med läkemedelsverk och etisk kommitté. Vi har en särskild hemsida, www.forskningspatient.se där man kan bli medlem och få fortlöpande information, oavsett var i Sverige man bor. Det görs omkring 300 sådana projekt i Sverige varje år.

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Nyheter idag

-

Nya Kommentarer

Adsense annons

HEALTH ON NET

Denna sida följer den oberoende stiftelsen Health On Nets regler och riktlinjer sedan 1999 och är godkänd av stiftelsen. Här är vårt certifikat

Detta är den enda oberoende granskningen av medicinska hemsidor, och ställer krav på kvalitet i innehåll, etik och medför återkommande granskningar. Här kan du följa granskningarna

This site subscribes to the Code of Conduct (HONcode) principles

november 2008

Rätt till rätt vård

Hej Jag fick diagnosen fibromyalgi några årsedan. Men ibörjan så gick jag på varm bad, jag hade inte ont just då när man var i vattnet. men när jag satte mig i bilen då hade jag lika ont. Och då fick jag inte vara kvar för de tyckte att om det inte hjälper... Det är andra som behöver detta mer. Jag sa inget just då , men i efter hand så tycker jag att jag är väll den som behöver det, för det är ju skönt att inte ha ont en liten stund. Men min fråga är vad har jag för rättigheter? Och ska inte läkaren som ställe diagnosen ha uppföljning? Ingen uppfullning.

TRPblockader

Framgångarna har tyvärr inte blivit som jag hoppades. Smärtan är på en lägre nivå, ibland nästan borta men förvärras efter långa arbetsdagar/påfrestninar. Min kiropraktor lyckas dock behandla triggerpunkterna rel bra, dock blir framgången inte långvarig. Jag rådfrågade min distriktsläkare om injektionsbehandling och fick komma till den läkaren på vårdcentralen som har störst vana därvidlag. Det var faktiskt han som gav mig en inj med citanest+ ngt lite cortison i vänster axel, som jag slog ur led vid skidåkning för 6 år sedan. Jag hade då följt sjukgymnastens program i 4 månader utan bot.

myalgi

Vad för hjälp kan jag få för att överleva dessa svära perioder? jag har haft denna värk i snart 12 är. Har varit på Spenshult 4 veckor och fätt diagnosen MYALGI. I mitt fall betyde MYALGI spänningsrelaterad muskevärk. MIN SMÄRTA SITTER PÅ HÖGER SIDA AV KROPPEN. Har prövat nästan alla alternativa metoder som finns. Jag har perioder när smärtan nästan är helt borta. Just nu har jag en period av svår smärta och den har varit i 6 veckor.

bältrossmärta

hej jag har haft bältros för ungefär 2 månader sedan,,jag äter nu GABAPENTIN 3600 MG/DYGN,,,men jag har ganska kraftig smärta fortfarande min fråga är,,finns det någon annan medicin som kan hjälpa mig?