Utbrändhet, stress, Smärta

Ansvarig läkare Dr Björn Bragée

  
  

Välkommen hit

Välkommen till den här hemsidan! Här är det kroppens, och främst nervsystemets, svårigheter att reglera starka spänningar som står i centrum. Patienter och behandlare ska kunna hitta de bästa nya rönen, behandlingarna och övningarna här.      

Annonser

Forskningspatient.se

    

Vet du att du kan delta som patient i klinisk forskning. Vi har många sådana projekt där vi prövar nya läkemedel i samverkan med läkemedelsverk och etisk kommitté. Vi har en särskild hemsida, www.forskningspatient.se där man kan bli medlem och få fortlöpande information, oavsett var i Sverige man bor. Det görs omkring 300 sådana projekt i Sverige varje år.

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Nyheter idag

-

Nya Kommentarer

Adsense annons

HEALTH ON NET

Denna sida följer den oberoende stiftelsen Health On Nets regler och riktlinjer sedan 1999 och är godkänd av stiftelsen. Här är vårt certifikat

Detta är den enda oberoende granskningen av medicinska hemsidor, och ställer krav på kvalitet i innehåll, etik och medför återkommande granskningar. Här kan du följa granskningarna

This site subscribes to the Code of Conduct (HONcode) principles

juni 2009

Svanskota, smärta

Har nu fått väldig värk i svanskotan o i sätesmusklerna, gör väldigt svårt o sitta nu också! Har kronisk diarre o svårt o kissa, får tappa mej varje dag! Min distrikt läk. tycker att jag skall lära mej att stå ut..!!! Vad kan jag göra åt denna idiotin...??? Tacksam om du kan ge mej råd!!!

smärta och träning

Ett av problemen är att det är svårt med sömnen,musklerna vill ej slappna av.Slemmhinnorna i näsan sväller och man måste ta medecin ibland mot allergi.Har en bettskena sedan många år efter en bilolycka.Så det är komplex bild som är svår att få ordning på.

Fruktansvärda smärtor

Har fått fruktansvärda smärtor i båda benen o droppfötter....!!!! Krampar dygnet runt så jag har spräckt flera tänder...har nu även fått väldigt ont i svanskotan o skinkorna...så nu ligger jag 80% om dan...det är en snabb pulserande smärta, ryckningar i båda benen o fötterna!!!!! Med. som jag är ordinerad är stesolid clysma( den hjälper lite do ländryggen låser sig) Stesolid tab.5 mg sobril 10 mg. imovane 7,5 o Lyrica.....Trots sömn tab så är jag vaken hela nätterna pg. smärtan o Lyrican hjälper inte!!!!! Vet inte vad jag skall ta mej till..!!!! Håller på o bli tokig!!!

Milnacipran Ixel

Hej igen Dr Björn! Nu kommer följfrågan på milnacipran. Jag har själv varit över till Finland o fått Milnacipran utskrivet (Ixel). Ville görna prova medlet för det verkar som om det tar tid innan det kommer till Sverige. Jag har ätit 100mg (2 x 50) per dag nu i 3 månader men känner bara marginellt att det har hjälpt på fibromyalgismäran som jag har. Kanske (10%) Hur lång tid tog det för deltagarna innan medlet hjälpte. Jag funderar på att äta en högre dos för att se om det kan hjälpa mig.

Milnacipran Savella

Ett nytt läkemedel har ju studerats i Sverige som heter Milnacipran. Jag läste också att det i USA är godkännt för fibromyalgi Savella, Nu undrar jag vilken dos åt deltagarna i SVerige 100 mg per dag eller 200 mg per dag.