Utbrändhet, stress, Smärta

Ansvarig läkare Dr Björn Bragée

  
  

Välkommen hit

Välkommen till den här hemsidan! Här är det kroppens, och främst nervsystemets, svårigheter att reglera starka spänningar som står i centrum. Patienter och behandlare ska kunna hitta de bästa nya rönen, behandlingarna och övningarna här.      

Annonser

Forskningspatient.se

    

Vet du att du kan delta som patient i klinisk forskning. Vi har många sådana projekt där vi prövar nya läkemedel i samverkan med läkemedelsverk och etisk kommitté. Vi har en särskild hemsida, www.forskningspatient.se där man kan bli medlem och få fortlöpande information, oavsett var i Sverige man bor. Det görs omkring 300 sådana projekt i Sverige varje år.

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Nyheter idag

-

Nya Kommentarer

Adsense annons

HEALTH ON NET

Denna sida följer den oberoende stiftelsen Health On Nets regler och riktlinjer sedan 1999 och är godkänd av stiftelsen. Här är vårt certifikat

Detta är den enda oberoende granskningen av medicinska hemsidor, och ställer krav på kvalitet i innehåll, etik och medför återkommande granskningar. Här kan du följa granskningarna

This site subscribes to the Code of Conduct (HONcode) principles

november 2009

Mer om borrelios

ja min fråga är väl. är nervsystemet så skadat så jag kommer att fortsätta gå på promenad som en sprattelgubbe hela livet? (-Jag har ej haft lång antibiotikabehandling, bara fjorton dagar, 3½ år efter jag blev sjuk.) Ingen undersökning innan dess. Också var det väl svaret på Traumatisk blockering ---- som jag behövde få, av en läkare. För då är jag på det klara med att jag såg rätt, då jag upptäckte diagnosen på healingsidorna på internet. Goda hälsningar

Neuroborrelios

Min läkare, sen jan 2009, kvinna, vägrade ställa fysiska undersökningar. Jag bytte till hennes klinik, efter mobbning på den första. (psykisk smärta. Antydd; psykotisk pat som inbillar sig. Jag hade varit remittered till neurolog, på min begäran. Hon gjorde undersökning på ca 15 min, fastställde psykogen smärta. Min doktor - ställde Traumatisk blockering av energin till nervsystemet. Den diagnosen hittar jag enbart på healing-sidor - chakra, aroma, sten, aura, khundalini, sång, tarmsköljningsterapier.

Lealös fot efter operation

Jag hade väldigt dåligt med känsel innan operationen också. Jag har ätit Gabapentin i ganska hög dos. När jag haft väldigt ont har jag ätit 4-3-4 när jag har min "normala smärta äter jag 3-2-3 det är 400 mg per kappsel.Hon "Dr" sa att hon hade gjort "plats" för mina närver. Det som bekymrar mig nu är foten som har fått ett eget liv. Jag snubblade mm innan Op oxå men det har blivit mycket värre. Hon tog bort ett diskbråck när jag blev stelopererad. Men jag fick en kallelse till ortopedtekniska för att prova ut en skena som ska stabilisera min fot.

Ryggsmärta

det kom bara så där från en dag till nästa .3sept,i år vi var i tyrkiet o det var andradan.sängen var hård trodde det berodde på den .det konstiga är att jag inte haft särskilt ont i ryggen det var båda benen som värkte mer o mer för var dag . när vi kom hem blev det bara värre o värre. har hagt svårt att gå ,sitta vaknat var natt smärtorna är ofta som samurajsvärd som körs i o vrids om samt molande hela tiden .ibland går det bara inte att reasa sig.utan hjälp ex hantag osv.

WAD och försäkring

Hej! Jag har en Whip-Lash skada med många åtföljande konstiga fenomen bl.a. Fibromyalgi som reumatologen konstaterade. Läste här på denna sida att det är mycket vanligt efter Whip-Lash. Detta tror nu inte försäkringsbolaget på. Som jag ser det är fibromyalgi ett smärttillstånd som kan ha olika orsaker bl.a. Whip-Lash.

Diskbråck och symtom

Efter operationen så började min vänsterfot o krångla mer än tidigare. EX: Jag ville gå åt ett håll men foten ville stanna kvar el gå åt ett annat håll.. Signalerna gick inte ända fram. Jag snubblar o stukar foten om och om igen. Jag har dåligt med styrka i foten och knappt nån känsel alls. Det känns som att foten är lokalbedövad så känns iofs hela benet. Det sägs att sjukgymnastik ska hjälpa mig men DET gör den inte.. Vad é det som händer i mitt ben? // Ullis

Värk i ljumske och testiklar

Hej Jag är en man på snart 42 år,för ca 8 år sedan så gjorde jag ett tungt lyft på en industri so m jag jobbade på då.Det brände till i ländryggen och jag fick stora problem de närmaste veckorna efter lyftet,eftersom jag var nyanställd så ville jag inte sjukskriva mig(dum tanke). Började att styrketräna 3ggr per vecka 04 för att bli starkare i ryggen.Jag bytte jobb som skulle passa min rygg,tillslut så hittade jag ett jobb som jag trodde skulle passa min rygg.

Temgesic och högsta dos.

Jag lider sedan ca 12 år av nervskador i benen efter neuroborrelia.Har provat många olika behandlingar.(Se ovan)har dock vägrat morfin eftersom jag inte vill "dimma skallen".Jag använder i dag Temgesic 0.2 mg resoriblett 2,4 mg dagl.Detta är det enda läkemedel som givit effekt.Tidigare använde jag ca 4 mg om dagen och då hade jag ett fullt fungerande liv.När min läkare gick i pension sänktes dosen till 2,4 mg,Jag upplever denna dos otillräcklig.då jag måste offra vissa dagar för att ha ett liv andra.Jag började för 12 år sedan med Temgesic.Vad anser Du.?

Smärta i tinning.

- Jag har testat att besöka en naprapat genom företagshälsan, samt testat akupunktur med sjukgymnast. Men inte lyckats få bort symptomet. Finns det något mer i behandlingsväg man kan testa sig på? - Om det skulle vara myofasciell smärta, är det något

Diskbråck i nacken.

hejsan Jag har ett diskbråck i nacken(mellen5 o6 kotan)som gör mitt liv surt.Har haft detta i flera är och det vill inte läka.Nyss magnet röntgad.Skulle vilja prova blockader men hur får jag hjälp med det,Var på smärt medicin I Linköping men den läkaren och jag kom på kant med varandra så det var inte mycke hjälp jag fick.Kan man kanske be om en ny remiss dit och be att få annan läkare eller är det dumt?Nu har jag haft dessa kraftiga smärtot i flera år så mitt tålamod börjar ta slut.Men vet inte riktigt var jag börjar.Äter givet vis dom vanliga med.mot smärta.Tacksam för svar!

Sidor