Utbrändhet, stress, Smärta

Ansvarig läkare Dr Björn Bragée

  
  

Välkommen hit

Välkommen till den här hemsidan! Här är det kroppens, och främst nervsystemets, svårigheter att reglera starka spänningar som står i centrum. Patienter och behandlare ska kunna hitta de bästa nya rönen, behandlingarna och övningarna här.      

Annonser

Forskningspatient.se

    

Vet du att du kan delta som patient i klinisk forskning. Vi har många sådana projekt där vi prövar nya läkemedel i samverkan med läkemedelsverk och etisk kommitté. Vi har en särskild hemsida, www.forskningspatient.se där man kan bli medlem och få fortlöpande information, oavsett var i Sverige man bor. Det görs omkring 300 sådana projekt i Sverige varje år.

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Nyheter idag

-

Nya Kommentarer

Adsense annons

HEALTH ON NET

Denna sida följer den oberoende stiftelsen Health On Nets regler och riktlinjer sedan 1999 och är godkänd av stiftelsen. Här är vårt certifikat

Detta är den enda oberoende granskningen av medicinska hemsidor, och ställer krav på kvalitet i innehåll, etik och medför återkommande granskningar. Här kan du följa granskningarna

This site subscribes to the Code of Conduct (HONcode) principles

maj 2010

Operation av artros

Har haft min artros i 3 år.Om jag så småningom måste opereras är detta över huvud taget möjligt med min abnorma smärtkänslighet. Röntgen:Begynnande artros i vä höft. Sensitisering med svåra neuropatiska smärtor.Generell allodyni. Abnorma smärtor i huden på fötter,armar ,ben nacke och axlar. Störd syn och hörseluppfattning

Fibromyalgi och cortison

Min dotter har fibromyalgi, dock har man inte gjort några undersökningar för att utesluta reumatism-psoriasis. Hennes morbror har stelopererad tumme pga psoriasis. Hon har ont höft.axlar,handled. Hon åt kortisontabletter en kortare tid som gav god lindring av smärta och dessutom fungerade bra mot de diarre problem hon har. Kan man dra några slutsatser av detta? Antar att kortison har besvärande biverkningar vid längre bruk. Finns några erfarenheter av kortison vid fibromyalgi?

Viktnedgång och blod i ändtarm...

Jag har fått ytterligare symtom som:menstruation vart fjortonde dag,rasat i vikt 27kg sedan december 2009,illamående(kräks),ingen matlust,ont i magen,är så hård i magen konstant att jag klarar inte att sköta avföring utan laxermedel,blödning ur ändtarmen,smärtlindring hjälper inget alls numera mot migrän och fibromyalgi smärta.Är detta ytterliggare stress symtom eller är det något annat?

Steloperation

Efter flera års smärta i ryggen samt problem med gång och domningar i vä ben, har jag efter konsultation med läkare, blivit rekommenderad operation. Det finns ett problem, en kota är förskjuten i sidled. Enligt läkaren kan det behövas steloperation för att fixera kotan. Vad jag förstår kan man inte säga att en operation garanterar att jag blir bättre, kanske upp till 80% eller dessvärre sämre. Tar jag en stor risk om jag låter operationen genomföras?

brännanse smärta

hej kan du hjälpa min dotter.ingen kan,säga vad det är som är fel hon har sen 3¨år tillbaka ont i hela kroppen,armar ben händer fötter nacke fingrar är en brännande smärta i hela kroppen kan inte ha kläder på,smärt lindring med tabletter hjälper inte.. snälla hjälp sitter nu i rullstol orkar inte sitta mer än ca 30 min blir bara sämre orolig hjääääääääälp mig kan vi komma till dig

MMN

Min fråga till Er gällde Multifokal motorisk neuropati en diagnor som jag kanske får bekräftad från Ersta dit en remiss har skickats till neurologen från min smärtläkare. Jag hade velat ha info från Er så jag vet vad sjukdomen innebär.