Utbrändhet, stress, Smärta

Ansvarig läkare Dr Björn Bragée

  
  

Välkommen hit

Välkommen till den här hemsidan! Här är det kroppens, och främst nervsystemets, svårigheter att reglera starka spänningar som står i centrum. Patienter och behandlare ska kunna hitta de bästa nya rönen, behandlingarna och övningarna här.      

Annonser

Forskningspatient.se

    

Vet du att du kan delta som patient i klinisk forskning. Vi har många sådana projekt där vi prövar nya läkemedel i samverkan med läkemedelsverk och etisk kommitté. Vi har en särskild hemsida, www.forskningspatient.se där man kan bli medlem och få fortlöpande information, oavsett var i Sverige man bor. Det görs omkring 300 sådana projekt i Sverige varje år.

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Nyheter idag

-

Nya Kommentarer

Adsense annons

HEALTH ON NET

Denna sida följer den oberoende stiftelsen Health On Nets regler och riktlinjer sedan 1999 och är godkänd av stiftelsen. Här är vårt certifikat

Detta är den enda oberoende granskningen av medicinska hemsidor, och ställer krav på kvalitet i innehåll, etik och medför återkommande granskningar. Här kan du följa granskningarna

This site subscribes to the Code of Conduct (HONcode) principles

maj 2013

Hemsidan är tillbaks.

Nu är vi tillbaks med vår hemsida som blivit så uppskattad genom åren. Nu på ny modern plattform som tillåter en rad funktioner, men det viktigaste är ändå att vi fortsätter bjuda på läkarkontrollerat innehåll av hög klass.

Följ vårt bygge, och ge synpunkter så skall vi bli den mest vitala hemsidan för dig som har ont, för dig som har värk, för dig som har smärta (det är ju samma sak det där!), för anhöringa och vårdproffs.

Vi har också anställt Mats Montner, journalist och webredaktör för att öka innehåll och funktion så fort det går.

 

Björn Bragée

Ansvarig läkare

Psykiska sviter kan relateras till menstruationscykeln

Kvinnor kan vara känsligare för psykologiska sidoeffekter av stressande upplevelser i en viss del av menstruationscykeln enligt en studie från University College i London. Studien är den första som visar en möjlig koppling mellan psykologisk känslighet och den biologiska cykeln, här i form av ägglossningen.

Sidor