Utbrändhet, stress, Smärta

Ansvarig läkare Dr Björn Bragée

  
  

Välkommen hit

Välkommen till den här hemsidan! Här är det kroppens, och främst nervsystemets, svårigheter att reglera starka spänningar som står i centrum. Patienter och behandlare ska kunna hitta de bästa nya rönen, behandlingarna och övningarna här.      

Annonser

Forskningspatient.se

    

Vet du att du kan delta som patient i klinisk forskning. Vi har många sådana projekt där vi prövar nya läkemedel i samverkan med läkemedelsverk och etisk kommitté. Vi har en särskild hemsida, www.forskningspatient.se där man kan bli medlem och få fortlöpande information, oavsett var i Sverige man bor. Det görs omkring 300 sådana projekt i Sverige varje år.

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Nyheter idag

-

Nya Kommentarer

Adsense annons

HEALTH ON NET

Denna sida följer den oberoende stiftelsen Health On Nets regler och riktlinjer sedan 1999 och är godkänd av stiftelsen. Här är vårt certifikat

Detta är den enda oberoende granskningen av medicinska hemsidor, och ställer krav på kvalitet i innehåll, etik och medför återkommande granskningar. Här kan du följa granskningarna

This site subscribes to the Code of Conduct (HONcode) principles

december 2014

Fibromyalgi och yrsel

Hej! Har fibromyalgi sen 20 år men för 5 år sen hamna jag på akuten yrsel. Yrsel dygnet runt illamående lever på postafen, kan inte köra bil, svårt att läsa, sitta vid datan.Det känns som man har en vattenfylldballong inne i huvet som inte hänger med. Utredd på 2 yrselmottagningar öra näsa hals ,3 sjukgymnaster röntgat huvet, tagit alla prover, provat olika mediciner, behandlad för kristallsjukan. Äter i dag inga mediciner. Är det nån där ute som har liknande symtom som jag har ni fått nån hjälp. Kan de va så att fibromyalgin gör mig så sjuk. Vad ska jag göra? Tacksam för tips och råd.