Utbrändhet, stress, Smärta

Ansvarig läkare Dr Björn Bragée

  
  

Välkommen hit

Välkommen till den här hemsidan! Här är det kroppens, och främst nervsystemets, svårigheter att reglera starka spänningar som står i centrum. Patienter och behandlare ska kunna hitta de bästa nya rönen, behandlingarna och övningarna här.      

Annonser

Forskningspatient.se

    

Vet du att du kan delta som patient i klinisk forskning. Vi har många sådana projekt där vi prövar nya läkemedel i samverkan med läkemedelsverk och etisk kommitté. Vi har en särskild hemsida, www.forskningspatient.se där man kan bli medlem och få fortlöpande information, oavsett var i Sverige man bor. Det görs omkring 300 sådana projekt i Sverige varje år.

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Nyheter idag

-

Adsense annons

HEALTH ON NET

Denna sida följer den oberoende stiftelsen Health On Nets regler och riktlinjer sedan 1999 och är godkänd av stiftelsen. Här är vårt certifikat

Detta är den enda oberoende granskningen av medicinska hemsidor, och ställer krav på kvalitet i innehåll, etik och medför återkommande granskningar. Här kan du följa granskningarna

This site subscribes to the Code of Conduct (HONcode) principles

Reparera ett misslyckande

Bär du på något jobbigt misslyckande som du mår dåligt av att tänka på? Du kan reparera det med hjälp av någon annan händelse som innebär att du lyckats, "jag klarade det!"-känslan. Hjärnan, som styr känslorna vi bär på efter olika upplevelser, är alltid villig att förändra sig om den får chansen. Minnet av misslyckandet och minnet av "jag klarade det" kan bygges ihop, och de svåra känslorna kan då neutraliseras. Det är syftet med den här lilla övningen. Tänk ut i förväg vilket misslyckande du vill bearbeta och vilken "jag-klarade-det"-upplevelse du har varit med om. Upprepa övningen några gånger i veckan tills du märker att misslyckandet inte besvärar dig längre.

Dela med dig! Dela med dig!